We hebben het allemaal: Voetbal - Honkbal - Golf - Atletiek - Rugby - Softbal - Bridge - Darts

Wat wij bieden

Voetbalvereniging JSV Nieuwegein

JSV (Jutphase Sport Vereniging) is een grote voetbalvereniging die al bestaat sinds 1 april 1926. Onze thuisbasis is Sportpark Galecop in Nieuwegein, een prachtig complex met 2 kunstgrasvelden en 6 overige velden. Met meer dan 1000 leden is JSV een van de grotere verenigingen in Nederland. Dat vraagt een goede organisatie en duidelijke afspraken zodat iedereen weet hoe het binnen deze vereniging is afgesproken.

Rugby Club Nieuwegein

Rugby Club Nieuwegein is al 40 jaar actief in het Nieuwegeinse. Door enkele enthousiastelingen in 1979 opgericht, nu uitgegroeid tot een vereniging die actief deelneemt aan de competitie met 1 heren-, 1 dames- en 5 jeugdteams. De jeugdspelers van het eerste uur zijn nu actief in diverse bestuurlijke functies.

Atletiek Vereniging Atverni

Atverni biedt op het gebied van de wegatletiek al meer dan 25 jaar een mooi pakket aan mogelijkheden. Voor de recreatieve hardloper, die zijn of haar conditie op een ontspannen manier wil bijhouden. Maar ook voor hen die verder willen op weg naar een prestatieloop, wegwedstrijd, halve of hele marathon.

Honk- & Softbal vereniging Nieuwegein Diamonds

Honk- en Softbalvereniging Nieuwegein Diamonds is in 1982 begonnen in sportpark Parkhout als onderafdeling van voetbalvereniging Geinoord. In 2003 zijn we zelfstandig geworden en maken we sinds april 2005 gebruik van het complex op Sportpark Galecop met een eigen kantine. We zijn een vereniging die de leden en andere betrokkenen een clubgevoel geeft, waar men zich thuis voelt en waar met plezier gespeeld wordt.

Galecop Golf

De 18 holes PAR4-PAR3 golfbaan, de 250 meter lange driving range en de oefengreens bieden je alle mogelijkheden om golf te spelen, te leren en te oefenen. Galecop Golf is de golfaccommodatie voor zowel de ervaren-, beginnende- en recreatieve golfer

Bridgeclub Nieuwegein

Bridgeclub Nieuwegein (BCN) is een bridgeclub met 4 speelmomenten per week, maandagavond, dinsdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagavond. Er worden op alle speelmomenten competities gespeeld, maar ook de gezelligheid is erg belangrijk.

Dart teams Small Daddy’s & Bears

In de kantine van honk- & softbal vereniging Nieuwegein Diamonds wordt elke donderdagavond gedart door de fanatieke teams van de Small Daddy’s en de Bears. Deze teams spelen in respectievelijk de 1e en 2e divisie.